Bobinka

2006 – 2.5.2022

Za posledních pár měsíců se na nebi rozsvítilo několik nových hvězdiček. Dnes večer se rozsvítí další … musela jsem udělat další hodně těžké rozhodnutí a propustit z bolavého tělíčka dušičku maličké, vždy usměvavé a dobře naladěné 16 leté Bobinky.. Maličkou 4kg Bobinku nám do depozita přivezla rodina začátkem podzimu 2017 , byla to fenečka po jejch mamince, která musela do domova důchodců….Původně to byla fenečka z množírny, kde zřejmě pro svou velikost nebyla finančním přínosem , buď kvůli malému počtu štěňat nebo problémům s porodem…. takže ani nevíme přesné datum narození, ale při přijetí jí bylo podle rodiny asi 12 roků.

Poslední dobou byla víc unavená, víc spinkala. V pátek jí začalo být špatně-dostala průjem, občas zvracela a přestala papat-víc pila, přes víkend dostávala léky a dnes jsem jela na veterinu, kde bohužel bylo zjištěno selhání ledvin, jater a nádor na játrech- dnes ráno začínala být i apatická. Ještě na veterině jsem v sobě řešila, zda bojovat…ale po znovu prohlédnutí výsledků a po rozhovoru s naší úžasnou paní veterinářkou Blankou Závorovou, jsem pochopila, že musím udělat to, co je dobré pro malou Bobinku a ne pro moji bolest…..

Zlatíčko naše, ležíš tady ve svém růžovém pelíšku, nezvykle tichá a já bulím, jako malá holka…Bude mi moc chybět tvoje frflání, když ses šmrdolila na zádíčkách, stěhování pelíšku přes celou místnost, radostné štěkání při mém návratu- i ze zahrady…neuměla jsi dávat pusinky ,když jsi přijela…trvalo to dlouhé 3 roky-ale pak jsem jich dostala tolik, že nejdou spočítat…milovala jsi spinkání na mém polštáři s čumáčkem na mé tváři, byla jsi věčné miminko – byla jsi pořád malinkatá a pořád roztomilá – i když bábinka. Svými 3 zoubky jsi uměla pěkně pokousávat z lásky ruce… Je mi strašně smutno Bobinko…během pár měsíců mi odešly 4 úžasné psí duše do nebíčka a dneska se rozsvítí čtvrtá nová hvězdička…..zvládly jsme toho spolu strašně moc, ale teď nezbývá nic -než říct – sbohem Bobinko…..